Luister iedere vrijdag van 15.00 tot 16.00 naar De Kunst op Salto StadsFM

Neu Now, Klassiek op het Amstelveld & Right About Now

Neu Now

Van donderdag 14 t/m zondag 17 september domineert Neu Now het Westergasterrein in Amsterdam. Net afgestudeerde talentvolle kunstenaars vanuit verschillende landen, met uiteenlopende disciplines presenteren daar hun werk. Eén van die kunstenaars is documentairemaker Sebastian Mulder, afgestudeerd aan de HKU. Hij zit samen aan tafel met initiatiefnemer Maxi Meissner.

Klassiek op het Amstelveld

Dat klassieke muziek niet alleen in het Concertgebouw plaatvindt is inmiddels wel duidelijk en bewijst “Klassiek op het Amstelveld”, voor de 5de keer. Tijdens het jaarlijks toegankelijk openluchtfestival staat het maken en beleven van klassieke muziek door jeugd centraal. Het festival is een initiatief van Tatiana Chevtchouk (pianiste en oprichtster van pianoschool Crescendo Music Amsterdam). Gelukkig heeft zij tijd om aan te schuiven en sowieso alle Amsterdammers op te roepen om langs te komen, tijdens dit gratis festival. Want eerlijk is eerlijk, bij De Kunst houden we van gratis!

Right About Now

R I G H T A B O U T N O W I N C. is na zoveel jaar een begrip geworden hierin Amsterdam. De aankomende editie staat te trappelen en zet een nieuwe generatie makers en artiesten in het voetlicht door het produceren van toneelstukken, evenementen, tentoonstellingen en sociaal maatschappelijke projecten in binnen en buitenland. Jonge kunstenaars worden ondersteunt en gecoacht om hun creativiteit te doen exploderen. Amsterdam is daarvoor de uitgelezen plek, betreft diversiteit als basis voor artistieke innovatie en sociale ontwikkeling.

Luister vrijdag 8 september van 15.00 tot 16.00 uur naar De Kunst online via Salto StadsFM of via ether 103.3 / kabel 106.8!

Volgende Post

Vorige Post

Laat een reactie achter

© 2019 De Kunst

Thema door Anders Norén