Luister iedere vrijdag van 15.00 tot 16.00 naar De Kunst op Salto StadsFM

All The King’s Daughters, Afrovibes & FuckUp Nights

All The King’s Daughters

All The King’s Daughters, alleen voor de naam teken ik al!
Wellicht ken jij ze deze singer songwriters van Eurosonic Noorderslag afgelopen januari of heb je eerder gehoord van hun laatste nummer ‘However’. Straks maak je kennis met de prachtige stemmen van de tweelingzussen Nina en Laura Philips, geboren in Haarlem en deels opgegroeid in Hongarije en Engeland. Inmiddels alweer twee jaar afgestudeerd aan het Haarlemse Conservatorium en hun carrière gaat als een trein. Ik wil alles over hun muzikale reis horen. Natuurlijk zingen ze straks live in De Kunst. Mis niks!

Check www.atkdmusic.com

Afrovibes

Afrovibes festival brengt van 28 september t/m 9 oktober voor de 14de keer jonge makers en gevestigd talent op het gebied van theater, dans, muziek, poëzie, film en design uit Afrika naar Nederland. Het festival vindt plaats in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en brengt een divers programma met o.a. locatievoorstellingen, theater, dans, nagesprekken en afterparty’s.

Het thema van dit jaar ‘Fragile Freedom’ roept direct vragen op in een turbulente tijd als deze. Begrijpen we elkaar nog, of vervagen we van elkaar? En heeft vrijheid nog betekenis in onze democratie?
Met Katy Streek bespreek ik de noodzaak van Afrovibes 2017.

Check www.afrovibes.nl

FuckUp Nights

Het menselijk falen mag gevierd worden vinden de organisatoren Ewa Scheifes en Dymphie Braun van het project FuckUp Nights. Juist door onderuit te gaan wordt je groot en hoe fijn is het dan om je allergrootste blunders te delen met het publiek en te weten dat het de beste overkomt. Maar denkt de maatschappij daar ook zo over?
Voor elke FuckUp Night worden vier professionals uitgenodigd om te vertellen over hun persoonlijke fuckups en daarna – aan de bar – komen de verhalen van het publiek los. Daar wil je toch bij zijn?
Geen betere setting om te falen dan in een laboratorium, deze keer is FuckUp Night te gast bij LAB 111 op dinsdag 3 oktober, 19.30 – 22.00 uur.

Check www.fuckupnights.com/amsterdam

Volgende Post

Vorige Post

Laat een reactie achter

© 2019 De Kunst

Thema door Anders Norén