Luister iedere vrijdag van 15.00 tot 16.00 naar De Kunst op Salto StadsFM

James Oesi, N8 Museumnacht & 24H Noord: My Daily Shot of Culture

James Oesi, Contrabassist

James Oesi, verruilt in 2005 Johannesburg voor Moskou, om contrabas te gaan studeren aan het Moskou State Tchaikovsky Conservatoire. Dat heeft goed uitgepakt, want na vele opleidingen te hebben gevolgd bij verschillende meesters en muziekdocenten aan diverse conservatoria is James uitgegroeid tot een unieke solist op contrabas in de moderne en klassieke muziekwereld.
James Oesi onderscheidt zich zowel in het toepassen van zijn instrument, die hij inzet als solo instrument, maar ook in zijn muziekstijl en performance laat hij alles horen en zien wat de standaard overstijgt.

Vrijdag 10 november is James te horen in het AstaroTheatro in het hart van de stad, met een soloconcert. Vanmiddag bij De Kunst een update van hoe het gaat met de hardwerkende en veelal reizende James en het programma van zijn soloconcert in het Astaro Theater. Met als kers op de taart twee uitgekozen muziekstukken van James die hij live in de studio gaat spelen.

Al speelt hij bij ons in de studio maar enkele minuten, James zijn optredens zijn weergaloos! Mis dus niets vanaf 15.00 uur!

https://astarotheatro.com/events/

N8-MuseumNacht

N8 is het laboratorium voor museale jongerenmarketing, gericht op zoveel mogelijk, het liefst alle jongeren doelgroepen van Amsterdam. Daar worden alle activiteiten onder geschaard met als brandpunt de jaarlijkse Museumnacht, die weer staat te popelen om los te barsten.
Zaterdag 4 november nemen jonge creatieve Amsterdamse ondernemers, musici en kunstenaars voor één avond weer het museum over.

Voor mij één van de leukste avonden in de stad en alle stadsdelen gaan los! In het Amsterdam Museum staan de pijlers van de Amsterdamse identiteit centraal: vrijdenken, creativiteit, ondernemerschap en burgerschap en in Foam draait alles om talent.
Vanmiddag krijgen we alvast een voorproefje op al het lekkers wat die nacht wordt gepresenteerd.

24H Noord! A-LAB: My Daily Shot of Culture

Het is weer de beurt aan Amsterdam Noord om te laten zien wat ze allemaal in huis hebben aan kunst & cultuur. Veel, kan ik je vertellen! Zaterdag 28 november kun je jezelf 24 uur onderdompelen. In De Kunst vanmiddag belicht ik alvast één cool item. Ik ga er niet te veel over zeggen, maar loop zaterdag gewoon naar binnen bij A-Lab in Amsterdam Noord, waar My Daily Shot of Culture gave experimenten laten zien, die het brein op scherp zetten.

Meer weten over wat de dames van My Daily Shot of Culture precies doen? Tune dan in vanaf 15.45 uur.

https://www.a-lab.nl/

Luister vrijdag 27 oktober van 15.00 tot 16.00 uur naar De Kunst online via Salto StadsFM of via ether 103.3 / kabel 106.8!

Volgende Post

Vorige Post

Laat een reactie achter

© 2020 De Kunst

Thema door Anders Norén